• brillen lenzen zonnebrillen merk bril zonnebril

Laseren Brilvervangende chirurgie

Is laserbehandeling de oplossing?

Een leven zonder bril of contactlenzen en toch goed zien?
Ook dat is mogelijk bij Ruud Panis Brillen-Lenzen. Voor veel mensen kan laseren een fijne oplossing zijn. Daarom zijn we een samenwerking aangegaan met Eyescan en bieden wij u het beste van twee werelden: de expertise en geavanceerde technologie van de Eyescan kliniek in Utrecht én de juiste begeleiding en advies gewoon om de hoek bij Ruud Panis Brillen - Lenzen. 

Geschikt voor laserbehandeling?


Of uw ogen voor brilvervangende chirurgie in aanmerking komen hangt af van verschillende factoren. Uw leeftijd, de bouw en sterkte van uw ogen, maar ook uw hobby’s zijn belangrijk bij de keuze voor de juiste behandeling. Op basis van een uitgebreid onderzoek krijgt u bij Ruud Panis Brillen een advies dat bij u past. Wanneer een ooglaserbehandeling niet mogelijk is kan een implantlens een goede optie zijn. In veel gevallen is er een passende oplossing voor uw ogen te vinden. Maak dus gerust een afspraak voor een vooronderzoek in onze winkel. 

Eyescan


Er zijn veel klinieken waar u voor brilvervangende chirurgie terecht kunt. Toch heeft Ruud Panis Brillen-Lenzen bewust voor Eyescan gekozen. Onze belangrijkste redenen: goede zichtresultaten, weinig nabehandelingen (gemiddeld 4%, terwijl landelijk 10%) en Eyescan investeert in de nieuwste technieken. Vooronderzoeken en nacontroles kunnen bij ons in de winkel plaatsvinden. Onze klanten ervaren de behandeling bij Eyescan als prettig en persoonlijk. Alleen bij Eyescan is lasergestuurde lensimplantatie met de Catalys mogelijk (veiliger en nauwkeuriger).

Bovendien werd Eyescan als beste kliniek getest door Independer én De Consumentenbond. Ook dit jaar hebben zij weer bewezen te voldoen aan alle, door De Consumentenbond, gestelde criteria.

Wil je meer weten? Maak dan even een afspraak.


logo_eyescan_brilvervangende_chirurgie_RGBjpg.jpeg