• brillen lenzen zonnebrillen merk bril zonnebril

Oogzorg

Oog voor gezondheid


Bij Ruud Panis Brillen-Lenzen waken we over de gezondheid van uw oog. Als na het meten van het oog blijkt dat er meer aan de hand is dan alleen een sterkteverandering, gaan we verder onderzoeken wat daarvan de oorzaak kan zijn. Door middel van optometrisch onderzoek kunnen we bepalen of iemand bijvoorbeeld fixatie disparatie heeft, of staar of andere 55+ aandoeningen.

Dat dit gewoon mogelijk is vanuit onze winkel, is voor veel mensen een groot voordeel. Betere en laagdrempelige oogzorg en dat gewoon bij uw vertrouwde opticien! 

Stichting Oog voor Gezondheid


We gaan nog een stap verder dan alleen het beoordelen en adviseren. Ruud Panis Brillen-Lenzen maakt namelijk deel uit van Stichting Oog voor Gezondheid, waarbij we nauw samenwerken met oogartsen van het ETZ Ziekenhuis in Tilburg, huisartsen en andere optometristen. Wij zorgen bijvoorbeeld voor de jaarlijkse diabetesscreening van patiënten die door de huisarts doorverwezen zijn.

Ons personeel heeft een aanvullende praktijkgerichte opleiding van oogartsen gehad die specifiek gericht is op het verlenen van de beste oogzorg in en buiten het ziekenhuis.

Dit is niet iets wat iedere brillenwinkel kan en mag doen! Dat we deze service kunnen leveren aan onze klanten, daar zijn we trots op. Het is een perfecte aanvulling op ons toch al uitgebreide aanbod.