• Panis_brillen_hout.jpg

Nieuws

Wij bestaan 40 jaar! Dit hele jaar hebben we daarom een speciale jubileumaanbieding met flinke korting. Ook kunt u dit jaar allerlei speciale festiviteiten van ons verwachten: dit jubileum moet gevierd worden!

Jubileumaanbieding


U ontvangt 40% korting op de compléte tweede bril: dus op het montuur én de glazen. Kiest u dan wel een montuur uit onze jubileumcollectie (let op de witte sticker).

Deze aanbieding is geldig tot 10 december 2017 en geldt voor enkelvoudige glazen maar ook voor multifocale glazen! Aan de actie doen mee: Essilor 360 en 360 Fit, Essilor Eyezen en Eyezen Fit, Varilux Physio en Physio Fit, Varilux E-serie en S-serie. De outdoorbrillen Airwear, Varilux Sport Airwear, Essilor Sunmax Sport en Standaard SV. De multimediabrillen Eyezen, Orma, Ormix, Stylis en Varilux Digitime.

Ook op deze behandelingen geldt de korting: Crizal Forte, Crizal Forte UV, Crizal sun UV, Crizal Sun Xperio, Crizal Sun UV Xperio, Crizal Transitions, Crizal Transitions Xtractive, Crizal Prevencia, E-mirror Crizal Sun U.

Jubileumaanbieding zonnebril


In dit jubileumjaar krijgt u ook nog eens 40% korting op de actieprijs van zonneglazen. We hopen u snel te zien in de winkel!

Ruud Panis Brillen Lenzen Oisterwijk

Jubileumfeest


Op 10 december hebben wij onze verjaardag gevierd met onze klanten, leveranciers en andere belangrijke mensen. Hier vindt u het verslag en de foto's van dit jubileumfeest.

Hieronder ziet u nog de aankondiging van ons jubileumfeest.


Time to toast!


Op 10 december bestaan wij 40 jaar! The big 4-0! We hebben dit succes mede te danken aan onze klanten, dus we vieren dit graag samen met u. Bubbels, bites en nog veel meer staat er op die dag voor u klaar. Time to toast!

Bubbels, bites & fun We verwennen u met koffie, thee en chocolaatjes en later op de dag met bubbels en bites. Er is genoeg te doen die dag. Natuurlijk is Ruud Panis ook aanwezig. Hij wordt gegrimeerd: 40 jaar terug in de tijd. Dit zal rond 10.00 uur zijn en u bent van harte welkom om te komen kijken naar deze bijzondere grimeerkunsten.

Bubbels


The big 4-0 discount 

We trakteren op 40% korting op onze jubileum collectie.

40 jaar vakmanschap

Weet u hoe een bril wordt gemaakt? Oscar demonstreert hoe dit vroeger ging, hoe het nu gaat en laat zien dat dit echt een ambacht is.

40 jaar voorop in fashion

U weet dat wij als eerste de nieuwste, modieuze merken bieden. Soms halen we een pareltje terug uit de tijd: Matsuda is een oud merk dat weer helemaal hot is. Exclusieve brillen van de beste kwaliteit. Op 10 december tonen we u de volledige nieuwe collectie van dit merk. Lees hier meer over Matsuda.

Genoeg redenen dus om erbij te zijn op 10 december! We hopen u te mogen ontvangen. Tot dan!

Team Ruud Panis Brillen | Lenzen