• Panis_brillen_hout.jpg

Nieuws

Welkom Sjoerd Sterk


Een half jaar geleden behaalde Sjoerd (24) zijn bachelor diploma. Na zes maanden werken, maakte hij vol enthousiasme de overstap naar ons team. En daar zijn we blij mee!

Er zijn veel banen in de optiek, waarom heb je voor Ruud Panis Brillen | Lenzen gekozen?

Ik heb voor Ruud Panis Brillen | Lenzen gekozen omdat ik erg veel waarde bied aan de manier waarop klanten hier een beleving geboden wordt; met hoogwaardige en vooruitstrevende producten en diensten waar ik een grote fan van ben. Daarnaast was er snel een klik met het team. Ook vind ik Oisterwijk een leuk dorp waar ik graag kom! 

Wat is je eerste indruk nu je hier werkt?

Heel goed! Een goede klik met het team, dat bestaat uit jonge mensen die erg gedreven en gemotiveerd zijn. Ze werken met veel passie en enthousiasme voor het vak. Ook de winkel en producten geven een echt ‘wauw-effect’, wat natuurlijk geweldig is! 

Wat wil je bereiken de komende tijd?

Ik ben weer verder gaan studeren (optiek) om alle ins en outs van het vak onder de knie te krijgen. Wat ik wil bereiken is dus een 100% score in vakkennis, om zo de klant het optimale te kunnen bieden. 

Wat vind je het leukst aan werken in de optiek?

Mensen een unieke beleving geven die ze bij blijft, met een hoogwaardig en kwalitatief product! Het vak kent zoveel vlakken: zorg, techniek, commercie, enzovoort, wat mij erg trekt. Ik kan dus de hele dag op allerlei vlakken bezig zijn. Ook het werken met mensen vind ik erg leuk, vooral het klantcontact in de winkel. Wanneer ik dan een praatje kan maken met de klant: echte klantbinding! 

Wat doe je in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd ben ik veel samen met mijn vriendin of ben ik met mijn vrienden op stap. Ik ben ook veel te vinden op de hockeyvelden van M.H.C DES waar ik al vele jaren speel. Verder reis ik graag en ben ik graag onderweg. Ook kijk ik graag veel films en series, ben ik niet vies van een biertje en houd ik erg van lekker eten! 

Heb je een relatie?

Ja, smoorverliefd op mijn vriendin Fleur! 

Welke karaktereigenschappen omschrijven jou het best?

Ambitieus, extravert, open persoonlijkheid, ondernemer, optimistisch. 

Wat wil je ooit nog bereiken in je leven? Wat is je grote droom?

Mijn grote droom is om op een dag mijn eigen optiekzaak te hebben. Ik heb altijd al een eigen onderneming willen opzetten: een jongensdroom sinds jongs af aan! Ook wil ik natuurlijk net als iedereen gezond en gelukkig blijven!

 

Bekijk hier de anderen van het team.