• Panis_brillen_hout.jpg

Nieuws

We hebben een nieuwe opticien in ons team: welkom Max!

Max van den Bossche is 21 jaar en woont in Bladel. Sinds 1 september 2017 werkt hij bij Ruud Panis Brillen | Lenzen. We laten u graag met hem kennismaken:

Hoe lang werk je al in de optiek?
Ik werk 5 ½ jaar in de optiek. Ik heb bij Oogwereld in Bladel gewerkt.

Wat vind je het leukst aan dit werk?
Met mensen werken, het technische en het medische aspect. En natuurlijk bezig zijn met de nieuwste trends en mode. Eigenlijk dus het complete plaatje.

Er zijn erg veel banen in de optiek, waarom heb je voor Ruud Panis Brillen | Lenzen gekozen?
Toen ik met Sjoerd kennismaakte, was ik meteen enthousiast. Het klikte voor mijn gevoel meteen met Sjoerd en ook met de winkel. De uitstraling van de winkel vind ik heel mooi, het ziet er chique uit.

Wat is je eerste indruk nu je hier werkt?
Mijn eerste indruk is zoals ik het verwacht had: super goed. Het is een heel gezellig en leuk team waar ik heel erg warm verwelkomd ben.

Wat wil je bereiken de komende tijd?
Het doel dat ik wil proberen te bereiken is het behalen van mijn opleiding tot contactlensspecialist, waar ik op 08-09-2017 mee gestart ben.

Wat doe je in je vrije tijd?
Ik speel al van jongs af aan saxofoon. Daarnaast sport ik heel erg graag. De sporten die ik leuk vind zijn fitness, waterskiën en wakeboarden. Ook ben ik een echt gezelligheidsmens dus doe graag leuke dingen met vrienden zoals naar de kroeg, een hapje eten of een biosje pakken.

Heb je een relatie?
Nee, geen relatie en geen kinderen.

Welke karaktereigenschappen omschrijven jou het best?
Positief
Sympathiek
Leergierig
Vriendelijk
Sportief

Wat wil je ooit nog bereiken in je leven? Wat is je grote droom? Ik heb heel veel dromen, teveel om te beschrijven.


Wij hebben veel zin in de samenwerking met Max. We hopen dat u het net zo goed met hem kunt vinden als wij. Tot snel in de winkel!