• Panis_brillen_hout.jpg

Nieuws

De belangrijkste trend voor 2018: zonnebrillen mogen opvallen! Grote glazen, kleur en opvallende monturen domineerden de catwalks. Verder zagen we achthoekige glazen en 'matrix' zonnebrillen. Wij hebben de nieuwe collecties van grote merken als Chanel, Céline, Chloé, en Tom Ford bekeken en vertellen je hieronder wat de grote trends zijn.

Achthoekige glazen

Helemaal nieuw en super opvallend zijn deze geometrische modellen met achthoekige glazen, zoals de Chloé Poppy. Dit model borduurt voort op de grote trend van de Chloé Carlina en is al opgepakt door Beyoncé.


Chloé Poppy

Chloé 

Matrix brillen

Deze zonnebrillen lijken op een leesbril, maar dan met gekleurde glazen. Rihanna zette de trend in Cannes en inmiddels heeft ook Céline zo'n Matrix-zonnebril in haar collectie. Die is natuurlijk bij ons te koop. Lees hier meer over de Matrix zonnebril

Matrix Rihanna cannes sunglasses

Chloé

Chloé heeft in haar nieuwe collectie voor 2018 zonnebrillen met grote glazen en veel goud, zoals deze nieuwe versie van de Chloé Carlina en de hierboven genoemde Chloé Poppy. 

Chloe_Carlina.jpg

Chloé Poppy

Chloé SS18

Céline

De Céline collectie bouwt verder op het succes van de Céline Shadow,  de iconische Céline Audrey, de Céline Thin Shadow en de Céline Lea.

Céline Thin Shadow

Celine Lea


Ronde brillen

Voor heren zijn de monturen vooral rond of pantone-vormig. De platte glazen van vorig jaar blijven nog en ook de hoge neusbrug en dubbele neusbrug zien we veelvuldig terugkomen in de collecties.

DiorCruise_AL13.5_kaki.jpg

Dior_0210S.jpg

Cat-eye

Voor dames zien we behalve ronde vormen ook veel cat-eye en vlindervormige glazen, zoals hier bij Chanel:

FB-CHANEL-LM-01.jpg


Handgemaakte zonnebrillen

Naast de hierboven genoemde bekende designer merken, hebben wij nog een heel aantal échte brillenmerken in onze collectie die erg de moeite waard zijn! Zij maken zonnebrillen van zeer goede kwaliteit, vaak met de hand. De collectie van Mykita bijvoorbeeld, is helemaal fashion en van erg goede kwaliteit.

MYKITA.jpg

Passende modellen

Trends zijn belangrijk, maar nog veel belangrijker is dat een bril mooi past op uw hoofd. Met een te groot of te klein montuur of een bril in een vorm die niet bij u past, hebt u niet de uitstraling die u wilt. Wij adviseren u graag over modellen en kleuren die u mooier maken. Komt u snel passen?

Bekijk meer zonnebrillen in onze collectie.


INSTA-TOMFORD-02.jpg