• Panis_brillen_hout.jpg

Nieuws

We hebben een nieuwe opticien in ons team sinds 1 november 2018: Robin Kooijmans. Welkom Robin! En veel plezier in ons team!

Robin is 28 en werkt al bijna 7 jaar in de optiek. Hieronder lees je meer over hem.

Wat vind je het leukst aan werken in de optiek?

De voldoening die ik krijg als klanten blij en tevreden met een nieuwe bril de winkel uitgaan. En hierdoor dus graag weer terugkomen bij ons!

Waarom ben je bij Ruud Panis Brillen l Lenzen gaan werken?

Ik heb altijd goede verhalen gehoord over de winkel. Tijdens de eerste kennismaking was er meteen een klik, eigenlijk met iedereen van het team. Ik ben lang op zoek geweest naar meer uitdaging in mijn vakgebied; met de merken, producten en waar Panis Brillen voor staat, heb ik dit gevonden!

Wat is je eerste indruk nu je hier werkt?

Inmiddels zit mijn eerste week erop. Het werk, de klanten en de sfeer binnen het team bevallen mij heel goed! Ben ook zeer fijn ontvangen en begin al steeds meer mijn draai te vinden.

Wat wil je bereiken de komende tijd?

Mijn doel voor nu is vooral alles te gaan leren over de producten en de manier van werken bij Panis Brillen. Me ontwikkelen tot een vaste waarde in de winkel!

Wat doe je in je vrije tijd?

Ik sport heel graag, fitness en hardlopen. Verder ga ik graag de stad in of een gezellig een avondje thuis borrelen met vrienden.

Heb je een relatie?

Nee, single.

Welke karaktereigenschappen omschrijven jou het beste?

Energiek, ambitieus, leergierig, humorvol, rustig en sociaal.

Waar droom je van? Wat wil je ooit bereiken?

Ooit op een dag een mooi huis ‘aan een strand’ ergens ver weg te kopen en mij nergens zorgen over maken. Ben natuurlijk al lang blij als ik gezond en gelukkig oud mag worden!


Bekijk hier de anderen van het team.