• Panis_brillen_hout.jpg

Nieuws

Voor wie iets heel bijzonders wil! Van deze iconische Porsche Design bril zijn er maar 1978 gemaakt en natuurlijk hebben wij er één beschikbaar!

40-jarig jubileum

In 1978 schreef Porsche Design geschiedenis met de P'8478, de eerste zonnebril met verwisselbare glazen, ontworpen door professor Ferdinand Alexander Porsche. Voor haar 40-jarig jubileum presenteert Porsche Design nu deze legendarische zonnebril in een speciale "40Y" –editie.

Porsche Design 8478 Limited Edition

Limited Edition

Er zijn slechts 1.978 zonnebrillen verkrijgbaar en natuurlijk hebben wij er één van! Het frame van de zonnebril is van een uniek matzwart titanium met gouden accenten op de karakteristieke neusbrug, lenshouders en neuspads. Het frame is vervaardigd van hoogwaardig lichtgewicht titanium. De lenzen (glazen) zijn gemaakt van krasbestendig polycarbonaat en bieden 100% UV A & B-bescherming.

De zonnebril koop je in een exclusieve travelbox, waar vier extra sets gekleurde glazen in zitten. Je hebt dus glazen in de kleuren grey gradient, blue gradi, blauw / groen spiegel, mercury en bruin.

We vertellen je hier graag meer over in de winkel!

Porsche Design 8478 Limited Edition