• Panis_brillen_hout.jpg

Nieuws

Wist u dat wij ook zelf brillen ontwerpen en laten maken? Sjoerd heeft in Londen speciale trainingen hiervoor gevolgd. We merken dat mensen graag een unieke bril willen, die niemand anders heeft. Of dat mensen geen standaard maat gezicht hebben en graag een bril op maat gemaakt willen hebben. Speciaal voor deze mensen hebben wij ons eigen merk: Ruud Panis Brillen.

Op maat gemaakte brillen

Gisteren heeft Sjoerd weer nieuwe brillen ontworpen. In een grote Loft aan de Singel in Amsterdam maakte hij schetsen voor nieuwe correctiemonturen. Qua ontwerp kan Sjoerd helemaal los gaan, zolang het technisch maar mogelijk is om te maken. Tom Davies was speciaal uit Londen gekomen om hierover te adviseren.

Eigen ontwerp

Een unieke bril, perfect voor u

We maken ook brillen op verzoek. Sommigen van onze klanten willen een unieke bril, die niemand anders heeft. Een bril die bovendien perfect past bij én op zijn of haar gezicht. In zo'n geval ontwerpt Sjoerd een bril speciaal voor die persoon.

Dit is ideaal als uw gezicht geen 'standaardmaat' heeft. Een brede neus bijvoorbeeld. U kiest zelf het materiaal en de kleur, wij maken de bril op maat. Comfortabel en origineel.

Bril ontwerpen

Zelf een bril ontwerpen

Samen met Sjoerd kiest u een model bril uit, dat Sjoerd aanpast aan de vorm van uw gezicht. Het formaat en de vorm van de glazen en de grootte van het montuur maakt hij perfect passend voor u. Vervolgens maakt hij het montuur zo dat het optimaal past op uw neus. De lengte van de brilveer maakt hij op de millimeter passend bij de afstand van uw oor tot uw neus.

Met de hand gemaakt

U kiest zelf of de bril van metaal, kunststof of buffelhoorn wordt gemaakt. Ook de kleur mag u natuurlijk zelf kiezen.
Het ontwerp wordt vervolgens helemaal met de hand gemaakt. En als het klaar is, wordt uw naam in de brilveer gezet. Unieker kan niet!

Lees hier meer over Ruud Panis eigen merk.

Op maat gemaakt