• Panis_brillen_hout.jpg

Nieuws

Droomt u wel eens van een leven zonder uw bril of lenzen? Dan is laseren misschien een optie voor u. Maar ook voorzetlenzen of implantlenzen kunnen een oplossing zijn. Tijdelijk bieden we een interessante korting tot 800 euro op de behandeling.

Onderzoek bij ons in huis

We kunnen ons voorstellen dat u het spannend vind om uw ogen te laten laseren. Stel dat er iets fout gaat, het zijn toch uw ogen! Maar we kunnen u gerust stellen: wij zouden laseren niet aan u aanbevelen als het geen goede en veilige oplossing voor u is. Of dat zo is, bepalen we eerst door een uitgebreid onderzoek. Dat doen we gewoon aan de Lind in Oisterwijk, zoals u gewend bent.

Benieuwd welke behandeling het best bij u past?

Ieder oog is anders en bij elke persoon past een ander type behandeling. Daarom doen we eerst uitgebreid onderzoek. We inventariseren uw specifieke zichtbehoeften. Vervolgens doen we een uitgebreide oogmeting om te bepalen of uw ogen geschikt zijn voor de behandeling. Op basis van de uitkomsten geven we een persoonlijk advies: laseren (en op welke manier), voorzetlenzen, implantlenzen, of beter helemaal niets. En dan is de keuze aan u.

De beste ooglaserkliniek

Als u kiest voor een behandeling, verwijzen we u door naar de beste kliniek van Nederland: die van Eyescan in Utrecht. Zij hebben al meer dan 40.000 behandelingen uitgevoerd en zijn bekroond met alle vinkjes door de Consumentenbond. Daar bent u in goede handen. Tijdens het behandeltraject wordt u overigens gewoon door ons begeleid: wij zijn een erkend Eyescan onderzoekscentrum. Lees hier meer over onze keuze voor Eyescan.

Wilt u meer informatie? Maakt u dan een afspraak voor een vooronderzoek in onze winkel. We vertellen u er graag meer over.

Veilig ooglaseren.jpg