• Panis_brillen_hout.jpg

Nieuws

DOORBRAAK: de Varilux X-serie


Revolutionair. Zo wordt dit nieuwe multifocale brillenglas van Essilor genoemd. Het past perfect bij onze dynamische levensstijl. We voeren veel activiteiten tegelijk uit. We kijken snel dichtbij en ver weg. Van computer, naar kop koffie, naar buiten, naar smartphone en weer terug.

Dit vraagt veel van uw ogen. Om het juiste kijkgebied te vinden, hebt u meer hoofdbewegingen nodig. Dit kan leiden tot rug- en hoofdpijnklachten.

Multifocale bril aanbod
Speciaal voor multitaskende personen is er nu een nieuw glas: de Varilux X-Series. De voordelen:

• Vloeiende kijkovergangen
• Een minimum aan vervorming
• Verschillende leesafstanden
• Meer kijkvolume binnen handbereik.

Wilt u deze voordelen ervaren? Dat kan! We vertellen u graag meer over deze bijzondere glazen in de winkel. U bent van harte welkom.

Aanbieding


Om dit nog aantrekkelijker te maken, hebben we nu een bijzondere aanbieding:

U krijgt tijdelijk een complete computerbril met de meest comfortabele glazen ter waarde van 650 euro, voor maar 299 euro, bij aankoop van een multifocale bril.

Dat u eigenlijk niet meer zonder een computerbril kunt, leest u in dit artikel over de computerbril. Als u vragen hebt, beantwoorden wij die natuurlijk graag.

Hebt u liever een fikse korting op een zonnebril op sterkte? Ook dat is mogelijk. We zien u graag binnenkort in onze winkel.


Cadeau bij Varilux X-serie

Dat is nog niet alles! Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit van de Varilux X-serie glazen, dat wij al onze klanten willen oproepen om een multifocale bril met deze glazen te kiezen. En wanneer u dat doet, belonen wij u met een cadeau:

Bij aankoop van een multifocale bril met glazen uit de Varilux X-serie krijgt u nu het fotoboek Naked Eye Project cadeau.

Naked Eye Project boek cadeau

Naked Eye Project boek


Het Naked Eye Project zoekt antwoord op één vraag: kan een emotioneel of rationeel oog met het ‘blote oog’ herkend worden? Volgens wetenschappers bestaan onze linker- en rechterhersenhelft uit een emotionele en rationele helft. Onze ogen zijn daarmee verbonden. Naked Eye Project maakt krachtige portretfoto’s waar vervolgens het linker- of rechteroog wordt gespiegeld over het andere oog. Het origineel en de twee gespiegelde versies worden met elkaar vergeleken: de foto’s maken duidelijk hoe uniek elk oog is.

Met dit boek heb je de kans om de bewerkte portretten te bekijken en je eigen gevoel te laten spreken over wat je ziet. Je zult versteld staan hoe de uitstraling verandert!

We zien u graag binnenkort in onze winkel!SaveSave