• Panis_brillen_hout.jpg

Nieuws

Nieuwe collectie voorjaar


Het voorjaar komt eraan! Onze nieuwe collectie hangt al op u te wachten. Brillen en zonnebrillen volgens de laatste modetrends. Tijd voor iets nieuws!

Korting op uw tweede bril


Als u nu een nieuwe bril koopt, krijgt u een flinke korting op uw tweede bril. Of dit nou een zonnebril, computerbril of autobril is. Deze korting is minimaal 205 euro en kan oplopen tot wel 1.000 euro. De moeite waard dus! We vertellen u graag meer over deze aanbieding in de winkel.

Waarom een tweede bril?


Tijdens het sporten draagt u andere kleding dan op uw werk. Hetzelfde geldt wanneer u gaat klussen of tuinieren. Logisch dat u uw kleding aanpast aan uw activiteiten. Waarom uw bril dan niet?

Een beeldschermbril, outdoorbril en een zonnebril op sterkte zijn goede aanvullingen op uw dagelijkse bril. Dat leggen we u hieronder graag uit.

De beeldschermbril


Kijkt u ook zo vaak op uw smartphone? En naar het scherm van uw tablet, pc of Mac? En dan ’s avonds ook nog eens naar uw tv? Voor steeds meer mensen geldt dat ze meer dan 6 uur per dag naar een digitaal scherm kijken.

Daar kunt u last van krijgen. Want om scherp te kunnen lezen op een scherm, houdt u uw hoofd en nek langdurig in een niet-natuurlijke houding. Bovendien krijgen veel mensen tranende of jeukende ogen. Wij raden u daarom af om langdurig naar een scherm te kijken met een multifocale- of leesbril.

Een beeldschermbril zorgt voor een verbeterd contrast van kleine tekens op beeldschermafstand. Bovendien beschermen de glazen uw ogen tegen schadelijk blauwviolet licht dat beeldschermen uitstralen.

Wilt u de voordelen van een beeldschermbril eens zelf ervaren? Wij demonstreren het graag in de winkel. U kunt hier een afspraak maken.

De outdoorbril


Speciale outdoor brillenglazen voldoen aan hoge eisen om uw (sport-)prestaties keer op keer te verbeteren. Ze zijn gemaakt van extra sterk materiaal en hebben een krasbestendige en vuilafstotende coating.

Daarnaast kunt u ook kiezen voor gepolariseerde glazen of voor meekleurende glazen: die zijn binnen helder, maar kleuren buiten donkerder, zoals een zonnebril!

Een zonnebril met glazen op sterkte


Een goede UV-bescherming is belangrijk om vroegtijdige veroudering van uw ogen te voorkomen. Zelfs in het najaar in Nederland.

Voor brildragers is een zonnebril op sterkte ideaal. U hebt alle voordelen van een zonnebril en ziet toch haarscherp. Zo geniet u optimaal van een zonnige dag!

Wist u dat wij de glazen van uw zonnebril van dezelfde (multifocale) kwaliteit en sterkte kunnen maken als de glazen van uw dagelijkse bril?

De nieuwe collectie zonnebrillen hangt in de winkel. U bent u van harte welkom om te komen passen!

Korting op uw tweede bril


Genoeg redenen dus voor een tweede bril! Om dit extra aantrekkelijk voor u te maken, hebben we nu een mooie aanbieding. Als u nu een nieuwe bril koopt, krijgt u een flinke korting op uw tweede bril.

Zo'n grote korting krijgt u niet vaak: kom daarom snel naar onze winkel om de nieuwste modellen te passen!

Natuurlijk kunt u ook eerst kijken bij de online collectie of in ons merkenoverzicht.

Graag tot snel!