• brillen lenzen zonnebrillen merk bril zonnebril

Wij adviseren steeds vaker nachtlenzen. Met nachtlenzen kunt u overdag scherp zien zonder bril of lenzen! Veel van onze klanten zijn er erg tevreden over. Hieronder vertellen we u wat de voordelen zijn en hoe het werkt.

Nachtlenzen draagt u alleen als u slaapt. Terwijl u ligt te slapen, corrigeren de lenzen uw ogen. Overdag kunt u dan scherp zien zonder bril of lenzen!

Nachtlenzen zijn een goede oplossing wanneer u last hebt van droge of gevoelige ogen. Of als u hooikoorts hebt. Maar ook ideaal om vrijuit te kunnen sporten of als u gewoon geen bril wilt. Nachtlenzen geven u comfort en vrijheid wanneer dit het belangrijkst is, namelijk als u wakker bent.

Nachtlenzen: de voordelen

  • U hoeft overdag geen bril of lenzen te dragen;
  • Geen last meer van stofjes en vuiltjes achter uw lens: u draagt ze alleen ’s nachts;
  • Tijdens het sporten wordt u niet belemmerd door een bril of lenzen: ultieme bewegingsvrijheid;
  • Bij hooikoorts kunnen normale lenzen erg vervelend zijn, voor nachtlenzen geldt dat niet;
  • Als u vaak last hebt van droge, geïrriteerde of vermoeide ogen, zijn nachtlenzen een goede oplossing;.

Nachtlenzen: zijn mijn ogen geschikt?

Voordat u nachtlenzen kunt gaan dragen, beoordeelt één van onze contactlensspecialisten of uw ogen geschikt zijn voor Nachtlenzen. Helaas zijn Nachtlenzen niet voor iedereen de oplossing. Nachtlenzen corrigeren bijvoorbeeld alleen min-sterktes tot een sterkte van -4,00.

Nachtlenzen aanmeten

We zullen de vorm van uw ogen nauwkeurig bepalen. Nachtlenzen worden precies op maat gemaakt voor uw ogen en de correctie die u nodig hebt.

Een paar dagen na het aanmeten van de lenzen zijn de lenzen klaar en kunt u deze ophalen. Als u nog nooit lenzen gedragen hebt, leggen wij u duidelijk uit hoe u de lenzen inzet, uithaalt en schoonmaakt.

Omdat nachtlenzen een andere werking hebben dan 'gewone' contactlenzen, vragen we u om in de beginfase regelmatig op controle te komen. Alleen dan kunnen wij de beste werking van uw nachtlenzen garanderen.

Wenperiode

Meestal kunt u na 1 week volledig scherp zien. In sommige gevallen kan het iets langer duren. Hoe lang u nodig hebt, is afhankelijk van uw sterkte en uw ogen.

Interesse?

Maak dan snel een afspraak met één van onze contactlensspecialisten. We vertellen u graag meer en onderzoeken of nachtlenzen ook iets voor u zijn. Bel even met 013 528 48 99 of plan uw afspraak online.